Skip to main content

Volledige ontzorging van jouw backoffice

Jouw gespecialiseerde partner

Het managen van een backoffice is een vak. Het gaat verder dan kennis van het arbeidsrecht en toepassen van cao’s. Het vraagt om expertise, inzet, gevoel. Wij komen uit de branche en kennen de dynamiek. Zo weten wij precies wanneer jouw organisatie behoefte heeft aan snelheid en daadkracht en wanneer we de tijd moeten nemen. Bijvoorbeeld om de persoonlijke vragen van jouw medewerkers te beantwoorden.

Een backoffice waar je op kunt bouwen

Een backoffice van Arsenaal staat als een huis. Alles wordt geregeld. Met zorg en aandacht. Je werkt altijd met de juiste en up-to-date arbeidsovereenkomsten en het beheer van jouw dagelijkse contract- en documentmanagement en de urenverwerking nemen wij voor onze rekening. Dat geldt ook voor de betaalbestanden, waarmee je de lonen kunt uitbetalen. Die ontvang je wekelijks, periodiek en/of maandelijks. Precies zoals we van tevoren hebben afgesproken. En dan verzorgen wij ook nog alle belasting- en pensioenaangiften en kun je ook wat betreft verzuimmanagement en -begeleiding op ons rekenen.

Eerste hulp bij arbeidsrecht

Natuurlijk doe je er alles aan om de juiste keuzes te maken bij het aannemen van mensen en het verlenen van contracten. En maak je altijd duidelijke afspraken met inleners. Maar desondanks kan er op enig moment toch iets misgaan. En dan blijkt het arbeidsrecht complex te zijn. Geen paniek. Onze juristen staan achter je. Altijd.

Een goede uitgangspositie

Van alle kanten worden er steeds meer eisen aan intermediairs gesteld. Door de overheid, brancheorganisaties ABU en NBBU en Stichting Normering Arbeid. En door klanten, die alleen in zee gaan met betrouwbare leveranciers. Dit hoeft geen probleem te zijn. Sterker nog, met een backoffice van Arsenaal is het een kans. Want dan voldoe je aan alle eisen en gaan voor jou deuren open die voor anderen gesloten blijven.

Ga nu met Arsenaal op expeditie

Contact via Whatsapp?
Scan de code