Skip to main content

Referenties van onze klanten

Pamela Gierveld

“In de logistiek staat het nooit stil. Mijn organisatie is daarom heel goed geworden in ad-hoc oplossingen voor mijn klanten. In Arsenaal vind ik net zo’n gedreven partner, zij zorgen ook vrijdagmiddag laat nog voor de puntjes op de i als er nog snel contracten uitgegeven moeten worden.”

Pamela GierveldDGA Gierveld Recruitment

“Als intermediair in de Bouw, Schilders en Techniek wil ik alle gedetacheerden het juiste pensioen kunnen bieden. Dat is belangrijk voor onze mensen, maar onbegonnen werk kwa structuur en administratieve lasten. Arsenaal heeft het in elkaar gezet en managet dat voor mij, zodat ik me kan onderscheiden van mijn concurrentie.”

Mark WijnvoordCEO Link Engineers
Mark Wijnvoord
Tim Groeneboer

“Mijn teams zijn in staat snelheid te maken zoals eigenlijk géén enkele concurrent dat kan. Wij zijn daar waar het vuur heet is. Dat is onze kracht en daar wil ik me op richten. Eerlijk gezegd heb ik er gewoon geen zin in om me te verdiepen in al die cao’s en spelregels. Met Arsenaal erachter weet ik dat het klopt.”

Tim GroeneboerDGA I-Linked

“Met het in werking treden van de WAB realiseerden wij ons dat we zelf het werkgeverschap in moesten gaan vullen. Arsenaal heeft ons begeleid in de op- & inrichting van onze uitzend BV. Wij hebben ons gericht op development van ons platform dat inmiddels staat als een huis en een software spin-off heeft gekregen.”

Midas BuddemeijerDGA Huisartsenhulp
Midas Buddemeijer
Bas van Geem

“Met Arsenaal werken we al ruim 12½ jaar samen en hebben we in ondernemerschap & kennis en kunde een partner waarmee we elke nieuwe wet aankunnen. Of die nu door Asscher, Koolmees of een ander wordt geschreven – we zijn voorbereid en kunnen adequaat reageren. Juist ook naar onze ketenpartners.”

Bas van GeemDGA BMSU

“De focus binnen mijn bedrijf ligt op matchen en het ontwikkelen van mijn medewerkers met coaching, training en opleiding. Daar ligt onze kracht. Met Arsenaal word ik volledig ontzorgd in mijn backoffice, eigenlijk heb ik er extra’s collega’s bij. Dat geeft rust en zekerheid.”

Danilo BoekelmanDGA Network 31
Danilo Boekelman
Contact via Whatsapp?
Scan de code